O nama

Šćekić & Partners je društvo za obavljanje računovodstvenih, knjigovodstvenih i revizorskih poslova i poresko savjetovanje sa sjedištem u Podgorici. Našu bazu klijenata čine profesionalci i društva iz raznih djelatnosti kao što su: Finansije; Ugostiteljstvo; Inžinjering; Maloprodaja; Podmorska istraživanja; Sektor izgradnje i Energetski sektor.

Nudimo širok spektar profesionalnih konsultantskih usluga počev od formiranja inicijalne structure vašeg biznisa (registracija privrednog subjekta) što uključuje i pomoć prilikom otvaranja bankovnih računa, izrade pečata i registracije adrese za prijem poslovne pošte; zatim prijem i proslijeđivanje pošte klijenta, kao i paket usluga računovodstvo, knjigovodstvo i priprema poreskih prijava.

Šćekić & Partners je društvo orjentisano ka malom i srednjem biznisu. Umjesto da naplaćujemo po satu, radije unaprijed obaviejstimo klijenta o tome koliko će ga određena usluga koštati, kako bi klijent mogao da zna šta dobija za svoj novac. Za paket usluga računovodstvo, knjigovodstvo i priprema poreskih prijava ugovara se fiksna mjesečna naknada koja zavisi od broja zaposlenih, kompleksnosti biznisa odnosno djelatnosti klijenta, kao i klijentovih eventualnih posebnih zahtjeva.

Naše iskusno dvojezično i trojezično osoblje je tu da se pobrine da se najobolje prakse uvijek primjenjuju, kao i da se naši već visoki radni standardi održavaju i pobljšavaju.